• Om företaget .
 • Om företaget .

Om företaget

Företagets mission och vision

Imorgon börjar redan idag. Byggindustri låter oss skapa en ny verklighet, som ger utrymme för ens privata framgång. Muniak Sverige ABs utvecklingsområden är kommersiell byggbranch, bostadssektor och logistic. Under de första 11 åren på marknaden har vi utvecklat våra kunskaper och samlat erfarenhet, vilket påverkar effektivitet av nästa entreprenaden. Vi planerar individuellt varje avtal och vi hjälper till med fackkunskap och rådgivning redan under projekterings etapp. Under produktionen använder vi beprövade lösningar och produkter. Vi övervakar dess prestationsförmåga.

Företagets största kapital är personal. Personalens pålitlighet, arbetsamhet och engagemang i realiseringsprocessen påverkar varje produktion, även de svåraste arbetena.
Ung och välutbildad personal garanterar hög kvalitet och ett öppet sinne. Allt detta resulterar i att vi har en flexibel attityd till investeringar. Vi bryr oss oavbruttet om utbildning för våra anställda samt deras yrkeskompetenser eftersom vi är medvetna om att folk som vi har förtroende till är som grundpelare i vårt företag. Detta bygger vi vår gemensamma framgång på! Vi bryr oss om personalens arbetskvalitet men också om bra arbetsförhållandena och motivationssystem. Allt detta bidrar till att vi bygger i god tid, inom budgeten och över standardnivå.

Företagets struktur

Muniak Sverige AB är en del av ett internationellt byggföretag: Muniak som agerar på den europeiska marknaden sedan 25 år. Det är två dotterbolag som dynamiskt förvaltas från Warszawa och Stockholm.

Vi agerar med stöd av fasta relationer med våra beställare och på grund av det kan vi garantera punktliga leveranser både i stora och små mängder samt attraktiva priser. Vi hanterar varje investering med ett öppet sinne då vi planerar material- och arbetseffektivitet. Ger ni oss ett uppdrag betyder att byggandet hamnar i goda händer.

Privatpolicyn

 • Säkerhet .
  Ens liv och hälsa har störst värde. En gemensam ansträngning som vi vidtar med vår personal varje dag resulterar i att deras arbetsplats är säkrare. Vi följer alla säkerhets regler och normer och varje eventuell risk elimineras omedelbart.
 • Miljö .
  Muniak Sverige AB bildar ett folkteam som består av miljömedvetna människor och anser miljön som ett viktigt element i företagets politik. Vi respekterar vår omvärld och bygger på ett sätt som minimaliserar dålig människopåverkan på miljön.
 • Kvalitet .
  Byggande med bäst kvalitet – det är vårt motto som vi följer varje dag. Muniak Sverige AB ökar ständigt sin personalens kvalitet och utvecklar dess kunskaper inte bara teoretiska utan också praktiska. Allt detta låter oss realisera våra uppdrag på högsta nivå.

Vårt företag i siffror

Poniżej kilka liczb, które określają doświadczenie Muniak Sverige AB i prezentują jej potencjał.

0 ÅR
Längre än 25 år
erfarenhet i byggbranchen
0
över 250
anställda i Muniakgruppen
0
mer än  800
produktioner
​i Sverige och i Polen
0
över 100
​underleverantörer

Företagets historia

 • År 2016
  mer än 100 personer anställda i Sverige samt en bred palett av uppdrag
  Vi väntar på nya uppmaningar…
 • År 2015
  vi bygger upp Sveriges största biograf på Mall of Scandinavia. Nästa 20 personer tillträder oss och vi har beslutat att byta namn till: Muniak Sverige AB
 • År 2014
  ett år då många intressanta investeringar har realiserats: Volkswagen Stockholm, Optimera Göteborg och Kv Radarflyget
 • År 2013
  vårt företag blomstrar upp: vi anställer 60 yrkesmän
 • År 2012
  vi realiserar arbeten fram till uppförande av byggnadsstomme på Landsarkivet i Göteborg
 • År 2011
  Muniak i Synowie AB startar sin verksamhet med företagssäte i Borås, bolagdotter till Muniak Polska
 • År 2010
  företag i Polen och i Sverige anställer sammanlagt 100 personer
 • År 2007
  herr Mariusz Urysiak tillträder oss, han blir senare till bolagets ordförande i Muniak PL
 • År 2004
  vi börjar vårt äventyr med den svenska marknaden
 • År 1993
  första realiseringar för komersiella kunder i Warszawa
 • År 1991
  Tomasz Muniak grundar företaget